2011-02-07
Kaatsheuvel

Nieuwe website voor Tinello Dressuur Cup

De nieuwe website voor de Tinello Dressuur Cup is live. Alhoewel we nog een en ander moeten doen zijn live gegaan om alvast google geindexeerd te kunnen worden. Wij danken Nicole van Baten, van BCM de Hoefslag voor haar bijdrage en adviezen met het verbeteren van de website. In de komende tijd zullen er nog enkele veranderingen en updates aangebracht worden. Heeft u een opmerking of vraag over de site of in het algemeen mail dan naar tinellodressuurcup@bcm.nl. Dank voor uw bijdrage.

tinllo naam NAAR ARCHIEF >>>

Joyce Heuitink wordt gefeliciteerd door Frans Klis
Eindhoven 4 juni 2011

Nieuw seizoen

2010-11-02

Tinello gaat niet alleen met de Tinello Dressuur Cup weer een nieuw seizoen aan maar ook de showroom is klaar voor 2011. Up to date design van keuken en interieur. We zijn volop aanwezig op evenementen zoals de Woonbeurs in de Rai, evenementen in Eindhoven, en nu op de gerenommeerde lifestylebeurs georganiseerd door LAF.

Prominenten uit de voetbalwereld, profvoetballers en BN-ers zullen aanwezig zijn op deze beurs. In navolging van de Woonbeurs is ons nieuwe design, "The Copper" welke in samenwerking met Eric Kant van de CENTRIC DESIGN GROUP is ontwikkeld te bewonderen. Dit zeer stylish en verrassend ontwerp is ook op onze nieuwe website te bewonderen.

Bezoek onze nieuwe website, het nieuwe gezicht van Tinello. We zijn klaar voor de toekomst.

Frans Klis, Directeur Tinello Keuken en Interieur www.tinello.nl

Frans Klis, Directeur Tinello Keuken en Interieur www.tinello.nl

Perspresentatie Tinello’s Dressuur Cup

2010-10-01

Donderdagavond 25 september is de Tinello Dressuur Cup aan de pers gepresenteerd.

Bij de presentatie heeft Luc Schelstraete de doelstelling van deze bijzondere cup uiteengezet. Edward Gal bedankte de initiatiefnemers Frans Klis en Luc Schelstrate voor hun keuze op hem als ambassadeur om de cup te mogen vertegenwoordigen en te promoten. Edward is zeer vereerd met de hem toevertrouwde rol als ambassadeur voor de Tinello Dressuur Cup.

Edward zal in 2008 en in 2009 Tinello en de deelnemers met raad en daad van dienst zijn. In het bijzonder op 23 november zal Edward het programma van de Tinello dressuuravond grotendeels begeleiden. Hij zal een kürclinic verzorgen, een demonstratie van 2 ponycombinaties op EK-niveau begeleiden en vervolgens de avond afsluiten met een spetterende kür welke hij zal rijden met een van zijn toppaarden.

Mail ons

Tinello

Schelstraete

KNHS

Landelijke keuken bij Tinello

Slideshow image 1Slideshow image 2Slideshow image 3Slideshow image 4Slideshow image 5

Sergio Herman en zijn vrouw Ellemieke kozen voor een prachtige landelijke keuken van Tinello, namelijk de Ticino. Uitgebreide keuze in landelijke keukens en exclusieve  keukens  met een klassiek design vindt u bij Tinello Keuken & Interieur in Kaatsheuvel.

Landelijke keukens Tinello Stijlen

Landelijke keukens Tinello Projecten

Exclusieve keuken bij Tinello

Slideshow image 1Slideshow image 2Slideshow image 3Slideshow image 4Slideshow image 5Slideshow image 6

Bij deze typische klassieke vormgeving hoort natuurlijk een Aga fornuis. Al jaren is dit het model waar Tinello grote successen mee boekt. In menig huishouden, vaak gecombineerd met het interieur, is het onverslijtbaar mooi en luxe.

Klassieke exclusieve keukens bij Tinello

Klassieke keukens bij Tinello Projecten