2011-02-07
Kaatsheuvel

Nieuwe website voor Tinello Dressuur Cup

De nieuwe website voor de Tinello Dressuur Cup is live. Alhoewel we nog een en ander moeten doen zijn live gegaan om alvast google geindexeerd te kunnen worden. Wij danken Nicole van Baten, van BCM de Hoefslag voor haar bijdrage en adviezen met het verbeteren van de website. In de komende tijd zullen er nog enkele veranderingen en updates aangebracht worden. Heeft u een opmerking of vraag over de site of in het algemeen mail dan naar tinellodressuurcup@bcm.nl. Dank voor uw bijdrage.

tinllo naam NAAR ARCHIEF >>>

Joyce Heuitink wordt gefeliciteerd door Frans Klis
Eindhoven 4 juni 2011

4de KWALIFICATIEWEDSTRIJD TINELLO DRESSUUR CUP

LET OP! Laaste  en 5de kwalificatiewedstrijd  wordt in Eindhoven vereden!

Op het mooie wedstrijdterrein van Gert vd Hoorn in Kootwijk vond zaterdag 14 mei de vierde selectiewedstrijd (van in totaal 5) voor de Tinello Dressuur Cup plaats. Om deel te kunnen nemen aan de finale van de Tinello Dressuur Cup (Hoofddorp, 17 juni) dienen de beste 8 gekwalificeerde combinaties, deel te hebben genomen aan minimaal drie van de vijf selectiewedstrijden. Dit betekent dat de laatste mogelijkheid om zich te kwalificeren plaatsvindt op zaterdag 4 juni tijdens CH Eindhoven.

Kootwijk, 14 mei 2011

De Tinello Dressuur Cup ZZ-Licht werd gewonnen door Florentine Rootveld met de zwarte Up Seven (v. Oo Seven). Juryleden Jacques van de Harst en Nico Verwer hadden genoten van de proef van Rootveld. “ Up Seven loopt bergop en door zijn lijf. Een plezier om naar te kijken”. Petra van Esch reed met Unique (v. Welt Hit II) naar een mooie derde plaats en staat daardoor bovenaan in het tussenklassement van de Tinello Dressuur Cup ZZ-Licht.

Ook in het ZZ-Zwaar staat Van Esch bovenaan in het tussenklassement. In deze klasse met haar paard Titho, waarmee ze tijdens Kootwijk eindigde op de derde plaats met 64, 86%. Gewonnen werd de rubriek door Fieke Houwen met Miss Loxley, net voor de 19-jarige Lars op ’t Hoog met Survival (v. Lancet).

De Tinello Dressuur Cup Lichte Tour was voorzien van een groot en sterk deelnemersveld. Hans Peter Minderhoud reed met de KWPN-hengst Exquis Vivaldi. “De draftour ging super, ik merk dat ik steeds beter controle kan houden”. Zijn proef werd beloond met een score van ruim 72%, goed voor de eerste plaats.

Uitslag Kootwijk 14 mei 2011

Tinello Dressuur Cup ZZ-Licht

1. Florentine Rootveld    Peest               - Up Seven (v. Oo Seven)

2. Miranda Rongen        Sint Anthonis    - Decor Delatio (De Niro)

3. Petra van Esch          Gemonde          - Unique (v. Welt Hit II)

Tinello Dressuur Cup ZZ-Zwaar

1. Fieke Houwen           Wanssum         - Miss Loxley (v. Lord Loxley)

2. Lars op ’t Hoog          Haghorst           - Survival (v. Lancet)

3. Petra van Esch          Gemonde          - Titho

Tinello Dressuur Cup Lichte Tour

1. Hans Peter Minderhout   Harskamp    - Exquis Vivaldi (v. Krack C)

2. Joyce Heuitink          Groenlo            - Wup (v. Welt Hit II)

3. Lynne Maas              Schiedam         - Uranium W (v. Metall)

De complete uitslag van Kootwijk en de diverse tussenstanden staan gepubliceerd op www.tinellodressuurcup.nl en www.knhs.nl 

Binnenkort worden de laatste kwalificatiewedstrijden van de Tinello Dressuur Cup 2011 verreden en wel tijdens CH Eindhoven op 4 juni 2011.

Vervolgens vindt de finale plaats tijdens CSI Haarlemmermeer op 17 juni 2011, waar zij een Kür op Muziek zullen rijden.

Voor meer informatie en de Competitiebepalingen:  www.tinellodressuurcup.nl en www.knhs.nl > dressuur > competities 

De Tinello Dressuur Cup 2010/2011 heeft als belangrijkste doel de ontwikkeling van de Nederlandse combinaties in de kür op muziek voor de klassen ZZ-Licht, ZZ-Zwaar en Lichte Tour en zorgt voor een verantwoorde opbouw van/naar de Lichte Tour en/of naar de Zware Tour.

Tinello Keukens en Interieur, gevestigd in Kaatsheuvel, bouwt in eigen beheer keukens en interieurs op maat, veelal van massief hout en natuursteen. Tinello is sinds 1998 sponsor van paardensport. Informatie: www.tinello.nl.

 

Mail ons

Tinello

Schelstraete

KNHS

Landelijke keuken bij Tinello

Slideshow image 1Slideshow image 2Slideshow image 3Slideshow image 4Slideshow image 5

Sergio Herman en zijn vrouw Ellemieke kozen voor een prachtige landelijke keuken van Tinello, namelijk de Ticino. Uitgebreide keuze in landelijke keukens en exclusieve  keukens  met een klassiek design vindt u bij Tinello Keuken & Interieur in Kaatsheuvel.

Landelijke keukens Tinello Stijlen

Landelijke keukens Tinello Projecten

Exclusieve keuken bij Tinello

Slideshow image 1Slideshow image 2Slideshow image 3Slideshow image 4Slideshow image 5Slideshow image 6

Bij deze typische klassieke vormgeving hoort natuurlijk een Aga fornuis. Al jaren is dit het model waar Tinello grote successen mee boekt. In menig huishouden, vaak gecombineerd met het interieur, is het onverslijtbaar mooi en luxe.

Klassieke exclusieve keukens bij Tinello

Klassieke keukens bij Tinello Projecten