2011-02-07
Kaatsheuvel

Nieuwe website voor Tinello Dressuur Cup

De nieuwe website voor de Tinello Dressuur Cup is live. Alhoewel we nog een en ander moeten doen zijn live gegaan om alvast google geindexeerd te kunnen worden. Wij danken Nicole van Baten, van BCM de Hoefslag voor haar bijdrage en adviezen met het verbeteren van de website. In de komende tijd zullen er nog enkele veranderingen en updates aangebracht worden. Heeft u een opmerking of vraag over de site of in het algemeen mail dan naar tinellodressuurcup@bcm.nl. Dank voor uw bijdrage.

tinllo naam NAAR ARCHIEF >>>

Joyce Heuitink wordt gefeliciteerd door Frans Klis
Eindhoven 4 juni 2011

11-01-2011  Tinello Dressuur Cup
verreden in Laag Soeren

De Lichte Tour combinaties konden op zaterdag 8 januari opnieuw een poging doen zich te kwalificeren voor de finale van de Tinello Dressuur Cup. Deze werd verreden in PPSV De Spreng in Laag Soeren.  Joyce Heuitink wist met Wup (v. Welt Hit II) haar favoriete rol waar te maken. Met 69,34% stond ze bijna 2% los van de Nr. 2 Petri Bax met Something Special C (v. Ferro). Seth Boschman wist met Toermalijn (v. Gribaldi) de derde plaats te bemachtigen met 65,79%. Op zondag was hij ook deelnemer in de Tinello Dressuur Cup ZZ-Licht rubriek welke hij won met Wiona-Utopia (v. San Remo). In de Tinello Dressuur Cup ZZ-Zwaar rubriek was het Kirsten Beckers met Valdez (v. Houston) die met de eerste prijs vandoor ging.

De algehele uitslag van Laag Soeren en de tussenstand vindt u hier

Tijdens de kwalificatiewedstrijden worden de klassieke proeven verreden. Om mee te dingen naar een startbewijs voor de finale van de Tinello Dressuur Cup dient men aan minimaal drie van de vijf wedstrijden te hebben deelgenomen. De beste acht combinaties per klasse plaatsen zich voor de finale tijdens CSI Haarlemmermeer (17 juni 2011), waar zij een Kür op Muziek zullen rijden.

Inschrijven wedstrijd en kalender Tinello Dressuur Cup 2011

1. Roosendaal (inhaalwedstrijd ZZ-licht en ZZ-Zwaar), 12 en 13 maart 2011, PSC Den Goubergh - www.knhsinschrijfsysteem.nl.   
2. Etten-Leur, 8 en 9 april 2011, Blom's Voorjaarswedstrijd - www.hoevedegrient.nl - hoevedegrient@live.nl.
3. Kootwijk, 14 mei 2011, PSV Gert van den Hoorn - www.knhsinschrijfsysteem.nl 
4. Eindhoven, 4 juni 2011, CH Eindhoven, Karpendonkse Plas - www.knhsinschrijfsysteem.nl 

Finale: CSI Haarlemmermeer, 17 juni 2011 - www.csihaarlemmermeer.nl - info@csihaarlemmermeer.nl 

Voor meer informatie en de Competitiebepalingen: www.knhs.nl en www.tinellodressuurcup.nl

De Tinello Dressuur Cup 2010/2011 heeft als belangrijkste doel de ontwikkeling van de Nederlandse combinaties in de kür op muziek voor de klassen ZZ-Licht, ZZ-Zwaar en Lichte Tour en zorgt voor een verantwoorde opbouw van/naar de Lichte Tour en/of naar de Zware Tour.  

Tinello Keuken en Interieur, gevestigd in Kaatsheuvel, ontwerpt en fabriceert in eigen beheer keukens en interieurs op maat, veelal van massief hout en natuursteen. Tinello is sinds 1998 sponsor van paardensport. Informatie: www.tinello.nl Mail ons

Tinello

Schelstraete

KNHS

Landelijke keuken bij Tinello

Slideshow image 1Slideshow image 2Slideshow image 3Slideshow image 4Slideshow image 5

Sergio Herman en zijn vrouw Ellemieke kozen voor een prachtige landelijke keuken van Tinello, namelijk de Ticino. Uitgebreide keuze in landelijke keukens en exclusieve  keukens  met een klassiek design vindt u bij Tinello Keuken & Interieur in Kaatsheuvel.

Landelijke keukens Tinello Stijlen

Landelijke keukens Tinello Projecten

Exclusieve keuken bij Tinello

Slideshow image 1Slideshow image 2Slideshow image 3Slideshow image 4Slideshow image 5Slideshow image 6

Bij deze typische klassieke vormgeving hoort natuurlijk een Aga fornuis. Al jaren is dit het model waar Tinello grote successen mee boekt. In menig huishouden, vaak gecombineerd met het interieur, is het onverslijtbaar mooi en luxe.

Klassieke exclusieve keukens bij Tinello

Klassieke keukens bij Tinello Projecten