2011-02-07
Kaatsheuvel

Nieuwe website voor Tinello Dressuur Cup

De nieuwe website voor de Tinello Dressuur Cup is live. Alhoewel we nog een en ander moeten doen zijn live gegaan om alvast google geindexeerd te kunnen worden. Wij danken Nicole van Baten, van BCM de Hoefslag voor haar bijdrage en adviezen met het verbeteren van de website. In de komende tijd zullen er nog enkele veranderingen en updates aangebracht worden. Heeft u een opmerking of vraag over de site of in het algemeen mail dan naar tinellodressuurcup@bcm.nl. Dank voor uw bijdrage.

tinllo naam NAAR ARCHIEF >>>

Joyce Heuitink wordt gefeliciteerd door Frans Klis
Eindhoven 4 juni 2011

TINELLO DRESSUUR CUP VERREDEN IN ROOSENDAAL

Op zaterdag 12 en zondag 13 maart konden de dressuurcombinaties opnieuw een poging doen zich te kwalificeren voor de finale van de Tinello Dressuur Cup ZZ-Licht en ZZ-Zwaar. Deze werd verreden in Den Goubergh in Roosendaal.

In de klasse ZZ-Zwaar op zaterdag was het Anne Meulendijks met Tom Tom Go (v. Cabochon) die er met de eerste prijs vandoor ging. In het tussenklassement ZZ-Zwaar van de competitie is het Petra van Esch met Unico (v. Jazz) die, dankzij haar 6e plaats nu en haar 1e plaats eerder in Laag Soeren, aan de leiding gaat.

Op zondag werd de Tinello Dressuur Cup rubriek ZZ-Licht verreden. Daar veroverde Van Esch met Unique (v. Welt Hit II) de eerste plaats. Met 69,38 % stond ze bijna 2% los van de nr. 2 Femke de Laat met Tommie (v. Krack C). Nars Gottmer was met Unicara (v. Ferro) wederom derde in deze competitie met 67,03%, maar staat daarmee bovenaan in het tussenklassement ZZ-Licht.

Uitslag Roosendaal Den Goubergh, 12 en 13 maart 2011

 

Tinello Dressuur Cup ZZ-Zwaar, 12 maart 2011

1. Anne Meulendijks      - Tom Tom Go (v. Cabochon)                 Heeze

2. Laura Groeneveld       - Silvan (v. Zeoliet)                                Werkendam

3. Stephanie Kooyman  - Moolands Westwood (v. Werther’s Wels) - Rotterdam

3. Kimberly de Jongh     - Luciano Pavarotti  (v. Pavarotti vd Hello) - Achtmaal

 

Tinello Dressuur Cup ZZ-Licht, 13 maart 2011

1. Petra van Esch          - Unique (v. Welt Hit ll)                       Gemonde

2. Femke de Laat          - Tommie (v. Krack C)                           Schijf

3. Nars Gottmer            - Unicara (v. Ferro)                                Geesteren

 

De complete uitslag van Roosendaal en de diverse tussenstanden staan gepubliceerd op www.tinellodressuurcup.nl en www.knhs.nl

 

Tijdens de kwalificatiewedstrijden worden de klassieke proeven verreden. Om mee te dingen naar een startbewijs voor de finale van de Tinello Dressuur Cup dient men aan minimaal drie van de vijf wedstrijden te hebben deelgenomen. De beste acht combinaties per klasse plaatsen zich voor de finale tijdens CSI Haarlemmermeer (17 juni 2011), waar zij een Kür op Muziek zullen rijden.

 

Overige wedstrijdkalender Tinello Dressuur Cup 2011

  1. Etten-Leur, 8 en 9 april 2011, Blom’s Voorjaarswedstrijd –
  2. Kootwijk, 14 mei 2011, PSV Gert van den Hoorn – www.knhsinschrijfsysteem.nl  
  3. Eindhoven, 4 juni 2011, CH Eindhoven, Karpendonkse Plas – www.knhsinschrijfsysteem.nl 

 

Finale: CSI Haarlemmermeer, 17 juni 2011 –

 

Voor meer informatie en de Competitiebepalingen: www.knhs.nl > dressuur > competities en www.tinellodressuurcup.nl

De Tinello Dressuur Cup 2010/2011 heeft als belangrijkste doel de ontwikkeling van de Nederlandse combinaties in de kür op muziek voor de klassen ZZ-Licht, ZZ-Zwaar en Lichte Tour en zorgt voor een verantwoorde opbouw van/naar de Lichte Tour en/of naar de Zware Tour.

Tinello Keukens en Interieur, gevestigd in Kaatsheuvel, bouwt in eigen beheer keukens en interieurs op maat, veelal van massief hout en natuursteen. Tinello is sinds 1998 sponsor van paardensport. Informatie: www.tinello.nl.

 De kop eraf in roosendaal

De eerste kwalificatiewedstrijd in het kader van de Tinello Dressuur Cup werd verreden op 22 december in PSC Den Goubergh in Roosendaal. De beide juryleden van de Prix St. George zagen een duidelijke winnaar in Johan Rockx. Hij won met 69.87% met Verdi de la Fazenda (v. Florett As) en stond daarmee voor Angela Krooswijk met Flash (v. Fidermark). Imke Schellekens startte met Hunter Douglas Uno en Toots. De beide Jazz afstammingen eindigde op een resp. 5 en 6e plaats.

Helaas waren de rubrieken van de Tinello Dressuur Cup ZZ-Licht en ZZ-Zwaar op dinsdag door het slechte weer afgelast. Hiervoor wordt een alternatieve datum gezocht. Deze zal begin januari bekend worden gemaakt.

 Uitslag Tinello Dressuur Cup Lichte Tour Roosendaal

  1. Johan Rockx uit Essen (BEL)              Verdi de la Fadenza (v. Florett As)
  2. Angela Krooswijk uit Prinsenbeek       Flash (v. Fidermark)
  3. Jeroen de Bree uit De Bilt                   Ultiem (v. Gribaldi)

Tijdens de kwalificatiewedstrijden worden de klassieke proeven verreden. Om mee te dingen naar een startbewijs voor de finale van de Tinello Dressuur Cup dient men aan minimaal drie van de vijf wedstrijden te hebben deelgenomen. De beste acht combinaties per klasse plaatsen zich voor de finale tijdens CSI Haarlemmermeer (17 juni 2011), waar zij een Kür op Muziek zullen rijden.

De overige 4 kwalificatiewedstrijden worden gehouden tijdens:

  1. Laag Soeren, 8 en 9 januari 2011, PPSV De Spreng – www.knhsinschrijfsysteem.nl
  2. Etten-Leur, 8 en 9 april 2011, Blom’s Voorjaarswedstrijd –
  3. Kootwijk, 14 mei 2011, PSV Gert van den Hoorn – www.knhsinschrijfsysteem.nl  
  4. Eindhoven, 4 juni 2011, CH Eindhoven, Karpendonkse Plas – www.knhsinschrijfsysteem.nl 

 

Finale: CSI Haarlemmermeer, 17 juni 2011 –

27-12- 2010 Rockx begint sterk in Tinello Dressuur Cup

Vorig jaar werd Rockx tweede in de finale. Na afloop werd ook een Kür op muziek gereden door slechts vier combinaties. Angela Krooswijk was met Roman Nature (v. Rohdiamant) met een score van precies 78 procent de beste. Daarmee bleef ze Rockx nipt voor, die werd tweede met 77.50 procent. Door het winterse weer was het ZZ-licht en ZZ-zwaar dinsdag afgelast door de KNHS. De organisatie heeft besloten om de wedstrijd de komende dagen door te laten gaan.

Bron: www.dehoefslag.nl

Mail ons

Tinello

Schelstraete

KNHS

Landelijke keuken bij Tinello

Slideshow image 1Slideshow image 2Slideshow image 3Slideshow image 4Slideshow image 5

Sergio Herman en zijn vrouw Ellemieke kozen voor een prachtige landelijke keuken van Tinello, namelijk de Ticino. Uitgebreide keuze in landelijke keukens en exclusieve  keukens  met een klassiek design vindt u bij Tinello Keuken & Interieur in Kaatsheuvel.

Landelijke keukens Tinello Stijlen

Landelijke keukens Tinello Projecten

Exclusieve keuken bij Tinello

Slideshow image 1Slideshow image 2Slideshow image 3Slideshow image 4Slideshow image 5Slideshow image 6

Bij deze typische klassieke vormgeving hoort natuurlijk een Aga fornuis. Al jaren is dit het model waar Tinello grote successen mee boekt. In menig huishouden, vaak gecombineerd met het interieur, is het onverslijtbaar mooi en luxe.

Klassieke exclusieve keukens bij Tinello

Klassieke keukens bij Tinello Projecten